Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu kırmızda;

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval allıkıyoruz.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam yaşamını bel kemiği kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha faziletli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile tehlike takkadak kaçış tasarının daha hızlı davranışlemesini esenlamaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Genel amacı insanların binayı dokunca kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer alır.

5-) Cam malzeme kullanılacaksa bunların behemehâl ısıya dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın anında camın kırılmasını çelmek derunin lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da Yangın Çıkış Kapısı önemlidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page